Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Teren nou la Iugani, pregatit pentru campioana en-titre Mircesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.November 2017
Teren nou la Iugani, pregatit pentru campioana en-titre Mircesti

Imaginile cu copiii de mingi sarind gardul cimitirului din Iugani vor deveni in curand istorie pentru gruparea din Mircesti. Aceasta se zbate din greu pentru a avea un nou teren care sa se ridice la nivelul pretentiilor primarului comunei, Petre Antalut.

A treia tentativa de insamantare a suprafetei de joc, care se afla in apropierea cladirii cu vestiare, pare sa aiba succes (vezi foto), campioana en-titre avand in plan sa isi inaugureze nou teren undeva in toamna anului viitor.

Insamantat in urma cu aproximativ o luna si jumatate, gazonul este in continuare firav, ceea ce inseamna ca nu se vor putea organiza inca meciuri in a doua parte a sezonului curent. Pe langa temperatura deloc prielnica cresterii acestuia, principala problema o reprezinta daunatorii, in speta cartitele.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<