Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa-Stejarul Barnova, in prima etapa a returului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.November 2017
Unirea Ruginoasa-Stejarul Barnova, in prima etapa a returului

Unirea Ruginoasa a obtinut, duminica, cea de-a patra victorie consecutiva in campionat, propunandu-si un minimum de 4 puncte in cele doua etape din retur programate pe acest final de an.

Echipa lui Costel Cerneutanu va da peste Stejarul Barnova in etapa a 16-a si nu concepe un alt rezultat decat victoria, in conditiile in care barnovenii au cedat in partida tur (7-4) si nu traverseaza tocmai cea mai buna perioada a sezonului. Nu mai departe de saptamana trecuta, Stejarul a fost invinsa cu 4-1 de Vointa Motca, in conditiile in care echipa gazda a evoluat in inferioritate numerica din minutul 30.

Rezultatul bun din partida tur s-a datorat si unei evolutii de exceptie a mijlocasului Vlad Tibulca, autorul unei duble, completat de Marius Enache (hat-trick), Alexa si Halibei. Strateciuc (pen, 67), Filip (82) si Baciu (86) inscriau pentru Barnova in meciul restanta programat la mijlocul lunii septembrie.

Daca Ruginoasa se afla in acest moment angrenata in lupta pentru ocuparea unui loc pe podium la finalul anului in curs, avandu-le pe Unirea Mircesti si Flacara Erbiceni in postura de adversare, Stejarul Barnova are un avans de doar 3 puncte fata de prima echipa aflata in zona retrogradarii (CS Ciurea). Toate acestea se intampla intr-o etapa in care Barnova se deplaseaza la Ruginoasa, unde e greu de crezut ca poate obtine punct sau puncte, in timp ce CS Ciurea spera sa scoata ceva din meciul de pe teren propriu programat in compania Tomestiului.

Spre deosebire de etapa precedenta, Ruginoasa ii va avea in lot de si pe mijlocasul Adrian Nenita (operat la masea).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<