Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Unirea Scanteia-Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.December 2017
Avancronica meciului Unirea Scanteia-Moldova Cristesti

Unirea Scanteia a reusit sa treaca de programul dificil din ultima parte a turului si acum se pregateste pentru a incheia anul 2017 cu doua victorii prin care sa faca uitate esecurile cu Erbiceni, Letcani si Mircesti. Duminica, echipa lui Gabriel Tacutanu va da piept cu nou-promovata Moldova Cristesti, adversar angrenat in lupta din subsolul clasamentului.

Moldova Cristesti-Unirea Scanteia, meci disputat pe 20.08.2017, s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Etapa trecuta, Moldova Cristesti a fost invinsa cu 4-1 de Letcani, in timp ce Scanteia a dispus de Steaua Magica, scor 3-1.

Moldova Cristesti a punctat ultima data in clasament la mijlocul lunii noiembrie, in acel 1-1 inregistrat acasa cu Barnova. Pentru a gasi ultimul succes al echipei pregatite de Valeriu Amuhaia, insa, trebuie sa ne ducem ceva mai in spate, pe 29.10, atunci cand Cristesti trecea la scor de maidan de Gloria Bals (10-2).

Bogdan Ilisei (Unirea Scanteia): “Duminica vom intalni Moldova Cristesti, o echipa buna cu jucatori tineri si plini de ambitie, obiectivul nostru fiind acela de a ne face jocul pentru a obtine cele 3 puncte, ca sa ii facem fericiti pe suporterii nostri!”

Antrenorul Gabi Tacutanu a declarat de curand ca are in plan aducerea unui atacant si “repatrierea” catorva jucatori:

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<