Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

LPS a obtinut prima victorie in Liga Elitelor U19, 4-1 impotriva lui CSM Poli Iasi

0 Comments 📁 Stiri 🕔03.December 2017
LPS a obtinut prima victorie in Liga Elitelor U19, 4-1 impotriva lui CSM Poli Iasi

Echipa Liceului cu Program Sportiv Iasi a reusit sa se impuna cu scorul de 4-1 in fata Politehnicii Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a a Ligii Elitelor U19. LPS reuseste astfel sa sparga gheata in cea mai puternica intrecere dedicata juniorilor, razbunand si infrangerea din urma cu doua saptamani din Cupa Romaniei.

Startul de meci le-a apartinut gazdelor, care aveau sa si marcheze dupa primul sfert de ora prin Alexandru Zaharia. Septarul Politehnicii a pus capul perfect la o minge centrata de pe stanga, sarbatorind golul printr-o celebrare a la Dybala.

Cinci minute mai tarziu, LPS-ul a restabilit egalitatea in urma unei neintelegeri intre portarul Tarnovanu si Georgita. Ultimul si-a introdus mingea in proprie poarta, stabilind scorul primei parti, 1-1.

Imediat dupa pauza, Asofiei l-a surprins pe Tarnovanu cu o executie de exceptie. La mijlocul reprizei a doua, Cezar Agache, unul dintre jucatorii aflati in vederile lui Flavius Stoican, a majorat diferenta printr-un sut din unghi (3-1).

Stefan Rusu a punctat pentru 4-1 in prelungiri, la prima victorie din Liga Elitelor trecuta in contul tinerilor pregatiti de Dorel Stafie.

CELE DOUA ECHIPE

CSM Poli Iasi: Tarnovanu, Georgita (Gheorghe 65), Vieriu, Ciobanu (Ionache 76), Balint, Gramatic, Armeanu, Brindusa, Zaharia, Sobraneschi, Chirila (Dodan 71).
Rezerve: Axinte, Ionache, Gheorghe, Dodan, Gheorghiu, Bigu, Paraschiv.

LPS Iasi: Dobrea, Tenu, Panaite, Iftodi, Munteanu, Ciobanu, Rusu, Asofiei (Tofan 85), Gulai (Doban 62), Agache (Plop 88), Vladeanu.
Rezerve: Bodogan, Diaconu, Plop, Tofan, Leustean, Doban, Solomon.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: George Macovei, Iulian Contofan. Rezerva: Lucian Diaconu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<