Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea cauta jucatori pentru returul campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.January 2018
Ciurea cauta jucatori pentru returul campionatului

CS Ciurea are, incepand de ieri, un nou antrenor in persoana lui Ciprian Baciu, asistat de Cosmin Busuioc, si promisiuni ferme din partea conducatorilor comunei, in sensul in care echipa aflata in buza orasului va fi printre putinele, daca nu singura din judet, care VA OFERI BANI INDIFERENT DE REZULTATUL INREGISTRAT PE TEREN. Primele vor fi suplimentate in cazul unei suite de trei victorii consecutive.

Drept urmare, pentru noul antrenor al ocupantei locului 13 in clasamentul la zi al Ligii a 4-a iesene urmeaza o perioada dedicata aducerii de noi jucatori capabili sa produca revirimentul in cele 14 etape ramase de disputat.

Dupa aprobarea bugetului pe 2018, la club vor ajunge mingi noi, echipamente, treninguri, jambiere si alte lucruri necesare pentru buna desfasurare a activitatii fotbalistice.

La partidele de pe teren propriu va fi asigurata o suma mai importanta pentru traditionala masa si berea de dupa meci, plus multe alte masuri ce urmeaza sa fie implementate pentru inchegarea unei formatii care sa aiba un cuvant greu de spus atat in retur, cat si in editia viitoare de campionat.

La randul lor, jucatorii se obliga sa participe la antrenamentele saptamanale ale echipei. Date fiind conditiile meteo, CS Ciurea se va reuni in urmatoarele zile pentru o “dezmortire” in sala. Primaria Ciurea se va ocupa si de acest aspect.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<