Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vineri, zi plina de fotbal in Copou: doua jocuri amicale si antrenamentul lui Poli!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.February 2018
Vineri, zi plina de fotbal in Copou: doua jocuri amicale si antrenamentul lui Poli!

Steaua Magica si Victoria Letcani vor sustine, vineri, meciuri amicale in compania reprezentantelor Iasului din Liga Elitelor U19. Astfel, de la ora 11:00, pe terenul sintetic din Complexul “Emil Alexandrescu”, Steaua Magica intalneste echipa pregatita de Dorel Stafie, LPS Iasi U19, joc urmat, incepand cu ora 14:00, de CSM Politehnica Iasi U19-Victoria Letcani.

CSM Poli U19 se afla la doilea test consecutiv in fata unei echipe de Liga a 4-a, dupa ce, sambata, a remizat, scor 4-4, cu Steaua Magica.

In saptamana in care Florin Croitoru se va afla in Cipru cu cele trei echipe care apartin de AS Steaua Magica Iasi (4-11 februarie 2018), Victoria Letcani va reveni pe mana unui colaborator de-al sau, Radu Chelaru, alaturi de care Florin a evoluat cu mult succes in “judet” pentru Rapid Dumesti.

De la 17:30, tot in Copou, are loc o intalnire intre suporteri si jucatorii de la CSM Politehnica Iasi, in cadrul ultimului antrenament de acasa inainte de meciul de la Voluntari.

Echipa are nevoie de voi!
Clubul CSM Politehnica Iași vă invită vineri, la ora 17.30, la stadion pentru a participa la ultimul antrenament de acasă înainte de meciul de la Voluntari, primul din cele 4 războaie pe care băieții le au de dus în drumul către Playoff!
Haideți să le arătăm băieților, din nou, că IAȘUL are SUPORTERI ADEVĂRAȚI și DEVOTAȚI celor două culori!
Vă așteptăm să vă susțineți favoriții!

ECHIPA + SUPORTERI = VICTORIE

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<