Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Remiza cu multe goluri a Letcaniului in partida cu CSM Poli U19

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔02.February 2018
Remiza cu multe goluri a Letcaniului in partida cu CSM Poli U19

Victoria Letcani a incheiat la egalitate, scor 4-4, meciul amical sustinut astazi pe terenul sintetic din Copou in fata elevilor lui Gelu Paveliuc (CSM Politehnica U19), dupa ce a condus de doua ori, fiind egalata spre final.

Interesant este faptul ca, sambata trecuta, tot in Copou, Steaua Magica a terminat cu acelasi scor un alt joc amical programat in fata juniorilor de la Poli.

EVOLUTIA SCORULUI SI MARCATORII

Desi Victoria Letcani a condus cu 2-0 la un moment dat, scorul pauzei a fost 3-2 in favoarea lui CSM Poli. Liderul Ligii a 4-a a revenit ulterior, 4-3, insa s-a vazut egalata cu putine minute inainte de ultimul fluier.

In randul letcanenilor nu am consemnat foarte multe absente, Sinescu, Vatavu, Ciuta numarandu-se printre cei inclusi in lotul deplasat in Copou.

Marian Ciorap (foto, nr 7) si-a “incaltat” adversarii in doua randuri, secondat de Mihai Vatavu si Marian Ciuta.

Pentru Poli U19 au inscris Dodan, de asemenea autorul unei duble, si basarabeanul Sobraniewschi. Celalalt gol al tinerilor polisti a fost, de fapt, un autogol. Autogolul a venit din partea unui jucator sosit in aceasta iarna la Victoria Letcani.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<