Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie in primul amical al iernii pentru Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔05.February 2018
Victorie in primul amical al iernii pentru Unirea Scanteia

Intr-un alt amical desfasurat ieri, 4 februarie, in judetul Iasi, la Tibana, Unirea Scanteia (Liga 4, loc 5) a invins, scor 4-2, formatia din localitate, Unirea Tibana (Liga 5 – Seria 1, loc 8). Tibana a avut avantaj minim dupa 45 de minute, 1-0.

A fost primul test sustinut de echipa din Scanteia, care are programate alte doua jocuri de verificare in urmatoarea perioada contra celor de la CS Ciurea (/Viitorul Lungani) si Gloria Romanesti.

Scanteia a fost condusa cu 1-0, in urma unui corner acordat cu zece minute inainte de finalul primei reprize.

Dupa pauza, Geani Obreja si Ciobircianu, de doua ori, au distantat-o pe echipa vizitatoare in fata (1-3). Finalul avea sa fie unul interesant, dupa ce Tibana s-a apropiat la un singur gol, in minutul 80.

Ultima reusita avea sa le apartina insa oaspetilor, la capatul unei actiuni initiate de Ciobirceanu si concretizata de Chiper.

Primul “11” la care a apelat antrenorul Gabi Tacutanu: Mihailescu, Alin, Obreja, Ilie, Stoleru, Sava, Cicoveanu, Chiper, Agapi, Ciobircianu si Bunescu (jucator aflat in probe).

COSMIN FRIJ – SCANTEIA sau RUGINOASA?

Situatia lui Cosmin Frij, jucator legitimat la Unirea Scanteia, dar care a evoluat ieri in tricoul Unirii Ruginoasa impotriva Flacarei Erbiceni (CRONICA MECIULUI), urmeaza sa fie clarificata in urmatoarele zile. Frij nu este singurul fotbalist care si-a manifestat intentia de a parasi Scanteia, echipa care s-a repliat la randul ei prin aducerea in probe a lui Adrian Bunescu.

Informatii preluate de pe site-ul oficial al Unirii Scanteia.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<