Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Jurnal de cantonament. Primele doua zile petrecute de Steaua Magica in Cipru

0 Comments 📁 Stiri 🕔07.February 2018
Jurnal de cantonament. Primele doua zile petrecute de Steaua Magica in Cipru

Cele trei grupe de la Steaua Magica au ajuns cu bine in Cipru, acolo unde fotbalistii nu au avut foarte mult timp la dispozitie pentru a se dezmetici si au intrat rapid in febra jocurilor amicale programate in cadrul acestui cantonament.

Meciurile amicale despre care voi face vorbire in cadrul acestui articol s-au disputat in conditii ideale, pe o temperatura de aproximativ 22 de grade Celsius si terenuri bune.

Grupa 2007 a cedat cu 2-1 in fata celor de la Sparta Paphos, ocupanta locului 5 in esalonul in care evolueaza.

Ieri le-au venit randul componentilor grupelor 2007/2008 si 2005 sa o intalneasca pe Actrita Paphos, liderul campionatului din Paphos. Primii au remizat, scor 2-2, in conditiile in care au condus cu 2-1 o buna perioada de timp.

Cateva ore mai tarziu, Grupa 2005 a intalnit-o pe Actrita intr-o formula complet schimbata, diferenta de gabarit (in favoarea cipriotilor) contand enorm in stabilirea invingatoarei. Scor final 2-0, cu mentiunea ca si Steaua Magica (2005) a avut o sumedenie de ocazii, remarcandu-se printr-un joc excelent de pase, de altfel specific stilului promovat de Florin Croitoru inca de la inceputurile acestui club.

Pe pagina de facebook duminicapetarla.ro puteti vizualiza o galerie foto completa realizata in primele doua zile de cantonament cu ajutorul domnului Adrian Pintilie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<