Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scanteia, aproape sa transfere un atacant de la Sinesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.February 2018
Scanteia, aproape sa transfere un atacant de la Sinesti

Informatia potrivit careia Paul Paftala ar cauta un atacant si-a gasit raspunsul, astazi, cand am intrat in posesia unei posibile mutari, ce avea sa se confirme in proportie de 99%, cateva ore mai tarziu: Marius Pasniciuc s-a inteles de principiu cu Unirea Scanteia pentru returul actualei editii de campionat.

Parcursul lui Marius Pasniciuc in acest campionat a inceput cu Unirea Ruginoasa, echipa pentru care nu a apucat sa joace in meciul cu Unirea Mircesti si de la care a plecat spre Sinesti, la pachet cu fundasul Marian Alexii.

Autor al trei goluri in primele 17 etape,  momentul de aur al jucatorului in varsta de 24 de ani (neimpliniti, 26.02.1994) s-a consumat chiar pe terenul formatiei de la care plecase. Pasniciuc a inscris la Ruginoasa, ajutand Stejarul sa plece cu un punct, scor final 1-1.

Posturile pe care poate evolua Marius Pasniciuc sunt cel de mijlocas de banda stanga si atacant. In aceasta din urma postura, spune Marius, se simte cel mai bine.

In alta ordine de idei, Cosmin Frij s-a despartit de Unirea Scanteia, iar acum asteapta un raspuns oficial din partea Ruginoasei pentru a deveni jucator cu acte in regula al ocupantei locului 4.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<