Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Erbiceniul lui Basascu a dat peste cap “tabela electronica” a stadionului din Tomesti: 11-2 cu AS Husana Husi!

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔12.February 2018
Erbiceniul lui Basascu a dat peste cap “tabela electronica” a stadionului din Tomesti: 11-2 cu AS Husana Husi!

Flacara Erbiceni a inregistrat un scor de maidan, 11-2, in compania vasluienilor de la AS Husana Husi, in cel de-al doilea joc amical consumat in aceasta perioada de iarna pe terenul sintetic din Tomesti.

In ciuda faptului ca nu a putut conta pe aportul a trei jucatori importanti: Marian Cretu (plecat din tara cu serviciul), Daniel Stefanita (prezent la Winter Cup Vaslui cu Vitis Suletea) si Iordache, dar si a faptului ca a fost condusa cu 1-0, Erbiceniul a rulat bine, intorcand scorul pana la finalul primei parti, 3-1.

Formula la care a apelat Petrica Basascu, cu stoperul Bogdan Grosu purtand banderola de capitan: Daniliuc – Curcudel, Grosu, Besleaga, Gucianu – Carare, Mocanu, Ciobotaru, Iuriciuc, Coman – Mirel, Ionut Alexandru.

Ovidiu Coman este un fotbalist venit in probe de la LPS Roman, in timp ce Ionut Alexandru a fost adus de la Gloria Baltati.

Marcatorii Flacarei: Besleaga, Mirel (3), Alexandru, Curcudel (2), Iuriciuc (2), Ciobotaru (2).

Pentru Husana Husi a evoluat, printre altii, Alex Dumitru, jucatorul Bradului Borca in turul Ligii a 4-a nemtene.

La finalul partidei, tehnicianul Flacarei s-a aratat foarte multumit de joc, declarand urmatoarele: “A fost un joc reusit, din toate punctele de vedere. Tin sa le multumesc si celor de la Husana pentru ca au acceptat sa vina la Iasi!”

FOTO: Arhiva – Unirea Scanteia vs Flacara Erbiceni 1-3

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<