Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti s-a reunit si a obtinut primul succes in noua formula

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5, Stiri 🕔12.February 2018
Moldova Cristesti s-a reunit si a obtinut primul succes in noua formula

“New Cristesti”, asa cum poate ca i-ar placea delegatului echipei, Gheorghe Harabagiu (dinamovist convins), sa ii intitulam echipa in retur, a dispus cu 8-3 de Noua Generatie Topile, duminica, intr-un prim meci amical pe care l-a sustinut nou-promovata pe un teren acoperit de zapada, dar extrem de important in vederea pregatirilor pentru restanta de la Scanteia, programata la finalul acestei luni.

Atacantul Andrei Dandu a marcat cele mai multe goluri pentru Moldova, in conditiile in care primul “11” a continut o sumedenie de nume noi, printre care si Tiberiu Beceru, Ionut Garbea sau Ciprian Bucovanu.

Moldova a inceput in poarta cu goalkeeperul utilizat in prima parte a sezonului, Beceru, Cojocaru, Dumitrica, Bucovanu, Robert Stefan, Atanasoae, Morosanu, Garbea, Dandu si Azaharioaie.

Noua Generatie Topile a incheiat pe 10 turul Ligii a 5-a, Seria III.

Programul Cristestiului din aceasta primavara incepe de pe 25 februarie, cu deplasarea de la Unirea Scanteia (meci contand pentru etapa a 16-a a Ligii a 4-a) si continua cu doua jocuri de Cupa Romaniei si campionat – Biruinta Miroslovesti (deplasare, 4 martie), respectiv Viitorul Harlau (Etapa 17, 11 martie – teren propriu).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<