Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova: 7 noutati in lot si 4 goluri in poarta Sportului Studentesc

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5, Stiri 🕔12.February 2018
Stejarul Barnova: 7 noutati in lot si 4 goluri in poarta Sportului Studentesc

Stejarul Barnova a invins, ieri, la Tomesti, formatia de Liga a 5-a, ACS Sportul Studentesc, scor 4-0, intr-un joc amical in care antrenorul Marian Amanar a utilizat nu mai putin de 7 jucatori noi fata de lotul cu care a atacat prima parte a Ligii a 4-a, editia 2017-2018.

Barnova a inscris cate doua goluri per repriza, prin Cosmin Hutu si Gabriel Mititelu, respectiv prin nou-venitii Radu Codrescu si Ionut Paval. Pe langa aceste reusite, Stejarul a fost aproape sa culeaga roadele altor faze importante de poarta, intr-un joc programat cu scopul de a-i dezmorti pe baieti pana la startul sezonului de primavara.

Costel Rusu (presedinte) si Daniel Mosneagu, ceilalti doi membri din staff-ul echipei clasate pe locul 12 dupa disputarea primelor 16 jocuri, s-au ocupat intre timp de furnizarea unui set nou de echipament pe care baietii lui Amanar il va purta cat de curand.

Stejarul Barnova debuteaza in mod oficial in aceasta primavara cu o deplasare dificila la Golaiesti, impotriva Avantului (liderul Seriei I a Ligii a 5-a), partida din cadrul celei de-a 3-a etape a Cupei Romaniei.

FOTO: Arhiva – Amical Barnova-AS Poly 2014 Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<