Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 1, in Antalya! Juniorii si “judeteana”, pe terenul sintetic de la Tomesti!

2 Comments 📁 Stiri 🕔15.February 2018
Liga 1, in Antalya! Juniorii si “judeteana”, pe terenul sintetic de la Tomesti!

Trecea pauza de iarna si nu le acordam bila alba celor de la Tomesti, care au realizat un lucru extraordinar in comuna prin ridicarea bazei sportive, dimpreuna cu sala de sport, acolo unde au loc in fiecare duminica meciuri de fotbal in sala, din campionatul Vambos, plus diverse alte activitati din cadrul altor discipline sportive.

Duminica, 11 februarie, au avut loc trei jocuri amicale in care au fost implicate echipe din “judeteana”, Tomestiul reprezentand destinatia preferata a antrenorilor care doresc sa pregateasca returul Ligii a 4-a.

Stejarul Barnova, CS Tomesti si Flacara Erbiceni sunt formatiile care si-au testat puterile contra unor adversari din ligile inferioare (ACS Sportul Studentesc), respectiv din alte judete (Somuz Falticeni, AS Husana Husi).

Mai mult, nu mai departe de marti, am avut o intrevedere cu un antrenor de juniori care s-a declarat incantat de conditiile oferite de tomesteni tuturor celor care le pasesc pragul. Perioada de iarna este una care ridica probleme in continuare, tinand cont ca in judetul Iasi sunt foarte putine terenuri sintetice de dimensiuni mari si, de la an la an, tot mai multe scoli private de fotbal sau cluburi, asa cum este cazul celor de la Poli Moldova Iasi (foto articol).

Share this article with friends

2 Comments

  1. 🕔 16:35, 15.February 2018

    Holboca

    Si Holboca a avut amical cu AȘ POLY

    reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<