Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Juniorii de la Poli Moldova Iasi au inceput pregatirile pentru retur

0 Comments 📁 Stiri 🕔16.February 2018
Juniorii de la Poli Moldova Iasi au inceput pregatirile pentru retur

Grupa de Juniori “C” a Poli Moldova Iasi a disputat in prima jumatate a lunii februarie patru jocuri amicale, echipa pregatita de Cristian Meiu inregistrand urmatoarele rezultate: 1-8 (0-4) si 3-4 (1-2) contra lui CSM Politehnica Iasi (Bebe Manole), 4-0 (1-0) cu Nordika Iasi si 7-1 (6-0) impotriva Fortzei Costuleni.

Talabă Luca, cu un total de 5 goluri inscrise, a fost cel mai prolific jucator al lui Poli Moldova, urmat de Vieriu, Safta-Groll, Timbalariu, Dumitrascu (fiecare cu cate doua goluri), Durnea si Dobrea.

Sambata, 17 februarie, de la ora 13:00, pe terenul sintetic din Tomesti, Poli Moldova Iasi isi intalneste in meci direct colega de clasament, Edu Sporting Junior.

Clubul Poli Moldova Iasi este condus de catre domnul profesor Dănuţ Cananău, in calitate de presedinte, avand in organigrama sa doi antrenori, pe Sorin Stefan si Cristian Meiu. Grupa 2004-2005 face parte din prima categorie de varsta care joaca “11” la “11” pe teren mare, activand in Campionatul Judetean Juniori “C” (U15, copii născuţi începand cu anul 2003) – GRUPA A, competitie in care Poli Moldova Iasi poate fi gasita pe locul 4 in clasament, cu o victorie inregistrata in cele cinci jocuri disputate pana acum.

LOT POLI MOLDOVA IASI 2004-2005

PORTARI: Cotovanu Bogdan, Lymperopoulos Statis

FUNDASI: Plop Tudor, Paun Vlad, Tabacaru Matei, Molociniuc Andrei, Ianus Alexandru, Apetrei Stefan, Danilă Robert

MIJLOCASI: Durnea Calin, Vieriu Tudor, Timbalariu Marian, Melinte Dan, Prodan Silviu, Safta-Groll Codrin, Talabă Luca

ATACANTI: Dobrea Alexandru, Dumitrascu Matteo, Neagu Tudor, Aursei Andrei

FOTO: Dan Vieriu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<