Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Un nou weekend plin de meciuri pe sinteticul din Tomesti. Erbiceni-Scanteia, cel mai ofertant!

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔17.February 2018
Un nou weekend plin de meciuri pe sinteticul din Tomesti. Erbiceni-Scanteia, cel mai ofertant!

Flacara Erbiceni si Unirea Scanteia continua traditia jocurilor de pregatire disputate una impotriva celeilalte, duminica, de la ora 14:00, pe terenul din Tomesti. Pentru Flacara este al treilea joc amical, dupa partidele bifate in fata Unirii Ruginoasa si a AS Husana Husi. La o prima strigare, Flacara nu ii va avea duminica la dispozitie pe Stefanita si Balan.

Scanteia vine dupa o prima infrangere in aceasta pauza, 2-3 cu vasluienii de la FC Vulturesti. La echipa lui Gabriel Tacutanu este asteptat sa debuteze si cea mai noua achizitie, Marius Pasniciuc.

Am fost invitati sa jucam acest amical si am acceptat cu placere, avand in vedere ca, pe langa meciul in sine, ma revad si cu trei dintre cei mai buni prieteni ai mei din fotbalul judetean: Petrica Basascu, omologul meu, Razvan Bulancea si Sebastian Carare. Un amical de lux, as putea spune, daca e sa ne uitam pe clasamentul Ligii a 4-a, acolo unde Flacara ocupa un loc pe podium.

Paul Apostol (presedinte Unirea Scanteia)

Acesta va fi ultimul joc de pregatire pentru Unirea, inaintea restantei cu Moldova Cristesti (25 februarie). Erbiceniul, in schimb, va disputa primul meci oficial din 2018 undeva spre mijlocul lunii martie, in conditiile in care a primit automat un loc in optimile Cupei Romaniei, ca urmare a locului ocupat la sfarsitul turului de campionat.

FOTO: Mirel Craiu (meciul de campionat, adjudecat de Erbiceni cu 3-1)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<