Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Croitoru i-a gasit inlocuitor lui Pusca si pare pregatit pentru Mitan-ul secund al campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.February 2018
Croitoru i-a gasit inlocuitor lui Pusca si pare pregatit pentru Mitan-ul secund al campionatului

Plecarea mijlocasului Darius Pusca in Liga a 3-a, la CSM Pascani, a lasat un gol important in lotul liderului Ligii a 4-a, Victoria Letcani, care pregateste sezonul de primavara cu antrenamente zilnice si, ocazional, daca vremea de afara si terenurile permit, meciuri amicale disputate in compania unor adversari din judet si din afara lui.

Antrenorul Letcaniului s-a miscat rapid si a transferat un fost jucator de Liga 1, Dan Mitan (tricou alb, “4”), care a fost in lotul Concordiei Chiajna timp de doi ani si jumatate, imbracand, in Liga a 3-a, si tricoul lui Atletico Vaslui, echipa desfiintata intre timp.

PROFIL DAN MITAN

Mijlocas central
Nascut 21.10.1996
Inaltime 1.82 m
Greutate 79 kg

Mitan evolueaza la teren mic pentru Decor Plus (foto), acolo unde mai gasim un jucator care a reprezentat o miza pentru Letcani in pauza de iarna. Adrian Stinca a optat insa pentru o echipa din Botosani, Avantul Albesti, prin prisma avantajelor financiare oferite.

In alta ordine de idei, nu mai departe de ieri, trupa lui Florin Croitoru, cu multi titulari lipsa si pe un teren acoperit de zapada, a pierdut in fata echipei Liceului cu Program Sportiv (U19), scor 4-2 (1-1), intr-un joc de pregatire disputat in Copou.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<