Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Mutari in masa la Moldova Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.February 2018
Mutari in masa la Moldova Cristesti

Alin Cruceanu, Ionut Garbea, Alexandru Atanasoaie, Alexandru Nacuta, Ciprian Bucovanu, Daniel Radu, Andrei Dandu, Tiberiu Beceru (toti de la Unirea Mircesti) si Stefan Claudiu Cojocaru (Siretul Stolniceni Prajescu – Liga 5, Seria III) sunt noutatile din aceasta iarna cu ajutorul carora Moldova Cristesti incearca sa evite, din punct de vedere sportiv, retrogradarea, in primul an de la revenirea in Liga a 4-a.

Financiar, la fel cum s-a intamplat si in vara, e greu de crezut ca vor face pasul spre Liga a 4-a foarte multe campioane ale Ligii a 5-a sau castigatoarea barajului organizat pentru ocuparea ultimului loc promovabil.

Echipa pregatita de Stefan Valeriu Amuhaia a disputat un singur amical in pauza competitionala, adjudecat fara prea mari probleme, 8-3 in compania formatiei de Liga a 5-a, Noua Generatie Topile (11 februarie). Terenurile proaste din judet si conditiile meteorologice specifice acestei perioade a anului fac ca New Cristesti, asa cum am denumit-o pe nou-promovata in cadrul unui alt articol, sa intre direct in paine, duminica, cu ocazia meciului programat sa se dispute la Scanteia.

  • Moldova Cristesti ocupa locul 14 in clasamentul Ligii a 4-a, cu doar 8 puncte acumulate in primele 15 jocuri.
  • 5 puncte o despart pe Cristesti de prima echipa virtual salvata, CS Stejarul Barnova, respectiv un singur punct de “lanterna rosie”, Vointa Motca.

Credit foto: Moldova Cristesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<