Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova-Viitorul Rebricea, primul amical al zilei de duminica pe terenul din Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5, Stiri 🕔23.February 2018
Stejarul Barnova-Viitorul Rebricea, primul amical al zilei de duminica pe terenul din Tomesti

Marian Amanar va deschide primul portile stadionului Tomesti, duminica, in cadrul unui meci amical pe care il va disputa echipa sa in compania formatiei de Liga a 5-a (Vaslui), Viitorul Rebricea.

Rebricea activeaza in campionatul Ligii a 5-a vasluiene, Seria VEST. Ocupa pozitia a 4-a in clasamentul la zi, aflandu-se la o distanta de 9 puncte fata de liderul seriei, FC Vulturesti. Vulturesti este echipa care a invins-o pe Unirea Scanteia, scor 3-2, tot intr-un amical, nu cu foarte mult timp in urma.

Cu ocazia acestui nou meci de verificare pe care il va sustine Stejarul Barnova, Amanar isi propune sa vada la lucru nu mai putin de trei noi jucatori ce ar putea fi legitimati in urmatoarele zile.

Stabilitatea financiara si apropierea de Iasi reprezinta principalele atuuri pe care le are Barnova de oferit jucatorilor care se afla inca in cautari.

Stejarul Barnova-Viitorul Rebricea, cu incepere de la 9:30, este cel de-al treilea test pe care il va efectua formatia ieseana in aceasta pauza de iarna. In precedentele doua confruntari, Stejarul a inregistrat tot atatea victorii: 4-1 cu AS Poly 2014 Iasi (lider Liga 5, Seria II) si 4-0 impotriva lui ACS Sportul Studentesc, o alta participanta in campionatul Seriei a II-a a Ligii 5, Iasi.

FOTO: Ruginoasa-Barnova (arhiva)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<