Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Va ploua cu etape intermediare in “judeteana”!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.February 2018
Va ploua cu etape intermediare in “judeteana”!

AJF Neamt a luat ieri decizia de a amana cu o saptamana inceperea returului Ligii a 4-a, ca urmare a conditiilor meteorologice extreme cu care ne confruntam in aceasta perioada. La fel s-a intamplat si in Liga a 2-a, o decizie asemanatoare urmand sa le fie comunicata, probabil, si echipelor care activeaza in Liga a 3-a din Romania.

Afara e frig si ninge. La primavara va ploua… cu INTERMEDIARE!

In judetul Iasi, unde sunt programate, pe 4 martie, meciurile din cadrul celei de-a 3-a etape a Cupei Romaniei, nu s-a luat inca o decizie de amanare, desi acest pronostic nu este greu de dat tinand cont de faptul ca nu avem terenuri practicabile, exceptand, poate, Tomestiul si sinteticul din Copou.

Si spun “poate” dupa ce m-am uitat pe fotografiile cu care s-au intors, de la Tomesti, baietii de la ACS Sportul Studentesc Iasi (FOTO – aici!) cu ocazia unui meci de antrenament disputat in compania Avantului Golaiesti.

Zapada (sau apa, dupa caz) nu poate fi indepartata de pe covorul sintetic pentru a nu se pierde si granulele, aceasta a fost explicatia, plauzibila de altfel, oferita de catre administratorii bazei sportive din Tomesti cu ocazia unui meci de juniori ce a avut loc saptamana trecuta.

Sursa foto: ACS Sportul Studentesc Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<