Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal cu multe goluri intre CS Ciurea si Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4, Stiri 🕔04.March 2018
Egal cu multe goluri intre CS Ciurea si Unirea Scanteia

CS Ciurea a remizat pe teren propriu cu Unirea Scanteia, scor 3-3 (0-2), astazi, intr-un joc amical desfasurat pe o suprafata care a creat probleme. Daca Scanteia s-a prezentat in aceasta deplasare cu o sumedenie de absente, la Ciurea si-au facut simtita prezenta, pe parcursul reprizei a doua, noile achizitii ale echipei care a iernat pe locul 13 in clasamentul Ligii a 4-a, Iasi.

Scorul pauzei, 2-0 in favoarea Unirii Scanteia, a fost stabilit de Bogdan Ilisei si Gabriel Ciobircianu.

Balanta s-a inclinat in favoarea gazdelor in partea secunda, cu ajutorul noilor jucatori transferati de CS Ciurea in aceasta pauza. Echipa s-a prezentat mai bine, Ciurea a aratat foarte bine si a concretizat, beneficiind de golurile inscrise de Razvan Danciu, autorul unei duble si Florin Tiron.

Gabriel Ciobircianu a realizat la randul sau dubla, restabilind egalitatea, in pofida absentelor din cadrul echipei deplasate de Scanteia la Ciurea.

Duminica, 11 martie 2018, CS Ciurea are meci in deplasare cu o contracandidata la evitarea retrogradarii (Stejarul Barnova), in timp ce Unirea Scanteia va merge la Viitorul Lungani. Pana pe joi sau vineri vom afla daca etapa a 17-a a Ligii a 4-a se va disputa conform programului sau  AJF Iasi va amana meciurile din cauza conditiilor meteorologice.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<