Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

La Viitorul Halaucesti, din retur: accent pe tineri si meciuri transmise live pentru cei din diaspora!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔06.March 2018
La Viitorul Halaucesti, din retur: accent pe tineri si meciuri transmise live pentru cei din diaspora!

Viitorul 2014 Halaucesti pregateste returul Ligii 5, Seria III cu gandul de a folosi in prima echipa cat mai multi jucatori tineri, componenti ai formatiei de juniori B1 ce activeaza in campionatul judetean. Cu titlu de noutate vine si facilitatea pe care conducatorii Viitorului incearca sa o implementeze in partea a doua a sezonului, aceea de a transmite via Facebook Live partidele pentru cei plecati peste hotare.

Viitorul calca astfel pe urmele Moldovei Cristesti, echipa care si-a transmis in direct meciurile de baraj disputate in vara trecuta la Targu Frumos.

Viitorul 2014 Halaucesti-CSM II Pascani (duminica, 12:00)

Echipa sustinuta de Marius Gavrilescu a incheiat turul de campionat pe locul 12, sub adversarul direct pe care il va intalni in primul joc oficial din 2018. Singura victorie inregistrata in deplasare de Viitorul a fost bifata tocmai in compania tinerilor jucatori ai Pascaniului, scor 6-4.

Conform spuselor lui Gavrilescu, terenul Viitorului se va prezenta in conditii decente la ora meciului, dupa ce a gazduit, cu doua saptamani in urma, un amical contra Viitorului Harlau (vezi foto).

Legat de ora de disputare a meciurilor de pe teren propriu ale Halaucestiului, AJF Iasi a emis astazi un comunicat potrivit caruia, din motive ce tin de religie (n.r.: majoritatea fotbalistilor apartin de Biserica Romano-Catolica), acestea vor incepe de la ora 12:00. Lucru valabil si pentru o alta echipa din seria Pascaniului, Viitorul Muncel.

FOTO: Amical Viitorul 2014 Halaucesti-Viitorul Harlau 3-5 (25 februarie 2018)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<