Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cat a costat-o pe ASS FC Vaslui turul de campionat

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.March 2018
Cat a costat-o pe ASS FC Vaslui turul de campionat

In calitate de socio al ASS FC Vaslui, am fost instiintat in luna februarie cu privire la modul in care au decurs lucrurile, financiar vorbind, la echipa in prima parte a sezonului 2017/2018.

Pe scurt, in cele 12 jocuri sustinute in toamna, galben-verzii au cheltuit putin peste 14000 lei, realizand venituri din incasari bilete (derby-ul cu Flacara Muntenii de Sus), plus vanzari tricouri si carduri socio in valoare de 10.700 lei. De asemenea, la incasari includem si o donatie realizata de un suporter inrait, responsabil cu achitarea unei parti din primele acordate dupa castigarea derby-ului cu Flacara Muntenii de Sus (scor final 3-1).

Diferenta de bani a fost acoperita de membrii Peluzei Nord Vaslui, prin intermediul cutiei de donatii prezenta la partidele de pe teren propriu.

CHELTUIELI vs VENITURI

Cel mai costisitor meci a fost, de departe, derby-ul cu Flacara Muntenii de Sus, disputat spre finalul turului si soldat cu victoria galben-verzilor, scor 3-1. S-a ajuns la un total de 3500 de lei, din care suma de 1275 lei a reprezentat primele de joc oferita baietilor, 50 lei transportul jucatorilor, 310 lei baremul de arbitraj, 100 lei observatori (barem si transport), 50 lei medic si 1726 lei NOCTURNA.

Uitandu-ma peste cifre si cunoscand destul de bine situatia din judetul Iasi, pot spune ca bugetul echipei vasluiene se aseamana din multe puncte de vedere cu cel al unei formatii de Liga a 5-a de pe la noi.

INCASARI

Vanzari tricouri – 1310 RON
Carduri socio – 5450 RON
Bilete cu Muntenii de Sus – 3190 RON
Donatie suporter la meciul cu Flacara – 750 RON

TOTAL INTRARI: 10.700 – TOTAL CHELTUIELI: 14371

În viitorul foarte apropiat vrem să organizăm și o sedință cu toți membrii cotizanți pentru a vă prezenta planul pentru partea a 2-a a campionatului. Urmează să fiți contactați în timp util pentru a confirma prezența dumneavoastră, dar și pentru a reuși să găsim o locație încăpătoare pentru toată lumea prezentă! ÎMPREUNĂ PROMOVĂM!

Astfel a sunat incheierea mail-ului in care am fost informat punctual despre activitatea derulata de clubul suporterilor in prima parte a sezonului curent.

FOTO: Juventus Falciu-FC Vaslui 1-2 (Etapa 7)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<