Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova devine, din aceasta primavara, principalul partener duminicapetarla

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.March 2018
Stejarul Barnova devine, din aceasta primavara, principalul partener duminicapetarla

Conducatorii lui CS Stejarul Barnova au raspuns afirmativ apelului lansat de mine catre echipele care activeaza in fotbalul judetean iesean, inscriptionand pe spatele noului echipament titlul site-ului (duminicapetarla.ro) unde puteti gasi cele mai proaspete informatii legate de jocurile organizate de AJF Iasi, incepand cu subsolul Ligii a 5-a si incheind cu varful piramidei, acolo unde o gasim pe Victoria Letcani, netezindu-si drumul catre barajul de promovare programat in compania viitoarei campioane a Neamtului.

Comuna in care s-au stabilit bunicii (Dzeu sa-i ierte!), sat Pietrarie mai exact, unde imi petreceam verile, langa releu, sustine demersul meu de a promova fotbalul “mic” si, in general, sportul amator, de care am inceput sa ma indragostesc din ce in ce mai mult in ultima perioada. Acum, dupa ani si ani, Barnova imi ofera suportul moral pentru a continua cu o si mai mare indarjire ceea ce am inceput in vara anului trecut!

Fenomenul duminicapetarla trebuie sa continue si sa devina un brand al Iasului, in ciuda faptului ca, la momentul actual, este sustinut de un numar relativ mic de oameni. Putini la numar, dar afisand aceeasi pasiune fata de tot ceea ce se intampla in Ligile 4 si 5 si, in acelasi timp, suficient de inteligenti pentru a percepe cat de importanta este existenta si dezvoltarea acestui proiect online, intr-un mediu in care totul a ramas blocat undeva prin anii ’90 la nivel de promovare.

Pe langa echipele direct interesate sa se promoveze si sa isi informeze fanii, duminicapetarla.ro are parte si de sustinerea unor persoane care nu detin functii in cadrul cluburilor, fie sunt vag implicati in fenomen.

In incheiere, tin sa le multumesc tuturor, in frunte cu oficialii Clubului Sportiv Stejarul Barnova – Constantin Rusu, Marian Amanar, Daniel Mosneagu, Mihai Balan – si sa le promit ca site-ul va urca si mai mult in lunile urmatoare, pentru ca din vara acestui an sa punem bazele unei baze de date unice in tara, la pachet cu niste functionalitati nemaiintalnite pe niciuna din “tarlalele” din tara.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<