Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Florin Croitoru s-a inteles cu atacantul dorit la Letcani inca din vara

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.March 2018
Florin Croitoru s-a inteles cu atacantul dorit la Letcani inca din vara

Victoria Letcani intalneste, duminica, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din Copou, Vointa Motca, intr-un meci din cadrul etapei a 17-a.

Postura in care se afla echipa lui Florin Croitoru inaintea celei de-a doua etape a returului este una extrem de favorabila, avantajul de 12 puncte fata de principalele urmaritoare fiind unul care vorbeste de la sine si care, practic, o transforma pe nou-promovata in campioana.

Pe Vointa Motca o gasim la polul opus al clasamentului, partida tur dintre cele doua fiind una fara istoric, scor 5-1. Fara de desconsidera adversarul intalnit de Letcani, meciul din Copou poate fi privit de catre gazde si ca un antrenament bun inaintea derby-ului de la Ruginoasa, de duminica viitoare.

Croitoru a reusit finalmente sa isi aduca atacantul pe care il cauta inca dinainte sa se incheie turul. Se numeste Giani Unghianu, masoara peste 1.8m, constitutie atletica (masiv) si a fost format de LPS Iasi, acolo unde a petrecut 8 ani sub indrumarea domnilor profesori Mihai Romila si Dorel Stafie. La nevoie, poate ocupa pe teren si alte pozitii: mijlocas de banda dreapta, respectiv mijlocas de banda stanga.

Anul trecut, intr-un campionat de juniori din care au mai facut parte si LPS Bacau, LPS Vaslui, AFC Botosani, LPS Suceava, ACS Foresta Suceava, Liceul Regina Maria CSS Dorohoi sau LPS Piatra Neamt, Unghianu a acumulat un total de 57 de goluri in 26 de etape.

In vara s-a deplasat in Anglia pentru a da probe de joc, dar, din diverse motive, nu si-a putut urma visul acolo. S-a intors in tara si a convins rapid la meciurile amicale pe care le-a sustinut Letcaniul in aceasta iarna. Duminica, Unghianu poate sparge gheata in tricoul Victoriei Letcani!

“Sunt fericit ca am ajuns la Letcani, acolo unde am dat peste un grup unit, format din jucatori de valoare. Domnul profesor Florin Croitoru este un antrenor valoros, pe masura grupului, iar singurul obiectiv in retur este sa obtinem cat mai multe victorii!”

Giani Unghianu (foto), atacant Victoria Letcani

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<