Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avantul Golaiesti a bifat o noua victorie in amicale

0 Comments 📁 Stiri 🕔11.March 2018
Avantul Golaiesti a bifat o noua victorie in amicale

AS Holboca si Avantul Golaiesti au deschis o zi de duminica plina de fotbal pe terenul sintetic din Tomesti, in cadrul unei partide amicale castigate, scor 2-0, de liderul Seriei I al Ligii a 5-a.

Oamenii lui Catalin Tamazlacaru au inscris cate un gol per repriza, demonstrand in multe momente ca pot evolua oricand in campionatul Ligii a 4-a, fara a avea emotii cu privire la evitarea retrogradarii. Fata de echipa din vara pe care o stiam eu, la Golaiesti am gasit un pusti interesant, purtatorul tricoului cu numarul “17” (asupra caruia voi reveni pe parcursul returului, daca va fi cazul), in fata unui adversar, AS Holboca, cu multi jucatori tineri, care mai au nevoie de timp pentru a se “lega”.

Ocaziile avute de Golaiesti in fata Holbocai s-au conturat tocmai pe baza acestor relatii bine inchegate si, la final, concretizate de Ionut Negoita si Ciprian Filip. Cei doi sunt autorii golurilor victoriei “verzilor”.

La Holboca l-am putut revedea pe “Buba” (ex-CS Tomesti), in lot aflandu-se fratele lui Marius Mihalache si, dupa cum spuneam, multi jucatori tineri, lipsiti de experienta. Desi aparuse la un moment dat un zvon legat de o posibila fuziune intre Holboca si AS Poly 2014 Iasi sau, mai rau, desfiintarea echipei din Holboca, fundasul Costel Balan m-a asigurat ca in viitorul apropiat vom auzi lucruri frumoase despre echipa care a iernat pe locul 4 in Seria a II-a a Ligii a 5-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<