Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci de “10” pentru Letcani, in prima etapa de la reluarea campionatului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.March 2018
Meci de “10” pentru Letcani, in prima etapa de la reluarea campionatului

Liderul Victoria Letcani nu a avut absolut nicio problema in a-si adjudeca primele puncte pe 2018, dupa succesul la scor (10-0)  inregistrat in Copou cu “lanterna” Vointa Motca. In ciuda faptului ca echipa lui Florin Croitoru conducea cu 7-0 la pauza, Letcaniul nu a putut bate scorul campionatului, record care ii apartine echipei clasate pe locul secund, Unirea Mircesti, 13-0 pe terenul Motcai (Etapa 16).

Asa cum anticipam in articolul de prezentare a atacantului Giani Unghianu, acesta a marcat la prima aparitie in tricoul Letcaniului, alaturi de Stefan Rosca, jucator transferat in iarna, care a mai trecut si prin curtea Stiintei Miroslava.

Vointa Motca are nu mai putin de 23 de goluri incasate in primele meciuri din retur, fara sa fi inscris macar o data in poarta Mircestiului si, duminica, a Letcaniului.

Pe de alta parte, Victoria Letcani se apropie de cifra 100 in dreptul golurilor marcate in aceasta editie de campionat. Cu 13 jocuri ramase de disputat, Letcaniul mai are nevoie de 18 goluri pentru a atinge respectiva bariera. Sau 11 meciuri si 12 goluri de bifat, in cazul in care Viitorul Lungani si Gloria Bals se vor retrage SI oficial!

Pe langa cei doi mentionati anterior, scorul de 10-0 a fost conturat si cu ajutorul urmatorilor jucatori:  Mihai Vatavu 6, Marian Ciuta 10, 24, 38, 78, Bogdan Baboi 17, 80 si Andy Sinescu 28.

CELE DOUA ECHIPE

Victoria Letcani: Bargan – Baboi, Vatavu, Unghianu, Onica, Ciorap, Dencef, Nutu, Ciuta, Sinescu, Ciubotariu.

Rezerve: Lupascu, Corjan, Mitan, Tatarusanu, Rosca, Pieptanaru

Vointa Motca: Balasa, Maftei, Bechir, Nunuca, Acatrinei, G. Acatrinei, Pirja, Mandric, Stefan, Morosanu, Cojocaru.

Rezerve: Ad. Acatrinei, Ojica, M. Nunuca, Cotic, Raric.

Mihai Moisa a fost centralul intalnirii disputate pe terenul sintetic din Copou.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<