Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Trei meciuri de foc pentru Stejarul Barnova: Sinesti (d), Golaiesti (d) si Erbiceni (a)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.March 2018
Trei meciuri de foc pentru Stejarul Barnova: Sinesti (d), Golaiesti (d) si Erbiceni (a)

Stejarul Sinesti-Stejarul Barnova se numara printre meciurile pe care duminicapetarla.ro le va acoperi in acest weekend, cand sunt programate sa se dispute partidele din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 4-a.

Stejarul Sinesti ocupa pozitia a 7-a in clasament, fiind depasita de curand de CS Tomesti, in timp ce Stejarul Barnova stationeaza pe 12, insa la egalitate de puncte cu CS Ciurea, adversarul intalnit in etapa precedenta.

STEJARUL SINESTI

Echipa antrenata de Andrei Minciuna a pierdut la limita cu CS Tomesti in deplasare, 1-0, afisand un joc bun, pe fondul unor ocazii neconcretizate, ce au creat o usoara frustrare, tinand cont ca bara portii lui Daniel Tonegariu a fost zgaltaita in doua-trei randuri. Acest meci este considerat de gazde drept unul de 1 solist, baietii lui Paul Paftala pornind inca din start cu gandul de a se impune si, totodata, de a obtine prima victorie in 2018!

STEJARUL BARNOVA

La randul ei, Barnova efectueaza aceasta deplasare avand povara unui rezultat mai putin scontat in partida de acasa cu CS Ciurea, scor 2-4, si cu un program infernal in urmatoarele 10 zile. Duminica, Barnova merge la Sinesti, pentru ca la mijlocul saptamanii viitoare sa viziteze liderul Seriei I a Ligii a 5-a, Avantul Golaiesti (miercuri, 15:30), intr-un joc contand pentru etapa a 3-a a Cupei Romaniei. In celalalt weekend, Stejarul lui Amanar da piept cu echipa clasata pe locul 3, Flacara Erbiceni!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<