Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica CS Ciurea-Unirea Mircesti (duminica, ora 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.March 2018
Avancronica CS Ciurea-Unirea Mircesti (duminica, ora 12:00)

CS Ciurea este una dintre marile castigatoare ale primei etape din 2018, dupa victoria inregistrata chiar pe terenul unei adversare in lupta pentru evitarea zonei rosii a clasamentului (4-2 v Stejarul Barnova).

Duminica, echipa lui Ciprian Baciu se pregateste sa primeasca vizita campioanei en-titre, Unirea Mircesti, intr-un duel pe care majoritatea chibitilor s-au grabit sa il catalogheze de 2 solist, cu exceptia reprezentantilor gazdelor, care promit si alte surprize in retur.

Partida tur a reprezentat un galop de sanatate pentru echipa antrenata la momentul respectiv de catre Tiberiu Beceru, scor 9-1, relevanta acelui rezultat apropiindu-se de zero, in masura in care atat, atat CS Ciurea, cat si Mircestiul, au suportat modificari masive de lot in pauza de iarna.

Asemeni gazdelor de duminica, Mircestiul vine cu un moral bun, in urma victoriei la limita obtinuta cu Unirea Ruginoasa. Sergiu Matei a inscris spre final golul de 3 puncte al Mircestiului (vezi video).

Intrebat daca le vor fi suplimentate primele in cazul unui succes, Cosmin Busuioc a declarat ca nu poate fi vorba despre asa ceva la Ciurea, confirmand in acelasi timp si ca echipa sa nu se confrunta cu probleme de lot.

Tinand cont de prognoza meteo, CS Ciurea-Unirea Mircesti se va disputa pe un teren greu si la o temperatura scazuta: 0 grade Celsius (-7 grade Celsius, temperatura resimtita).

Rezumatul derby-ului de la Iugani

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<