Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly 2014 a castigat amicalul de la Bosia. Alin Paul a debutat cu o “dubla” la oaspeti

1 Comment 📁 Stiri 🕔18.March 2018
AS Poly 2014 a castigat amicalul de la Bosia. Alin Paul a debutat cu o “dubla” la oaspeti

Liderul Seriei a II-a a Ligii 5-a, AS Poly 2014 Iasi, a onorat amicalul programat sa se dispute la Bosia, in ciuda ninsorilor din weekend, dar si a lipsei de efectiv cu care s-a confruntat in aceasta deplasare.

AS Poly a evoluat pe terenul Vointei Bosia (Liga 5, Seria I) in “10”, incluzandu-l pe aceasta lista restransa si pe presedintele Ionut Grumezescu. Din diverse motive, Poly nu a putut conta astazi pe 5-6 componenti de baza.

Condusa cu 1-0 la pauza, in urma golului inscris de un nou-venit la Vointa, Petru Airinei, AS Poly a replicat in partea secunda prin Cornel Asandulese (1-1) si Alin Paul (1-2, 1-3).

PLECARI SI VENIRI AS POLY 2014 IASI

Alin Paul (foto), fotbalist cu juniorat la activ in tricoul Politehnicii Iasi, a intors soarta meciului printr-o dubla reusita in partea secunda. Alin Paul nu a venit singur la AS Poly, recomandandu-l pe Ovidiu Chelariu, un coordonator de joc care a trecut pe la Academia Gheorghe Hagi si care a facut parte din lotul national al echipei Romaniei.

De asemenea, echipa prezidata de Grumezescu a obtinut in aceasta iarna transferul definitiv al lui Mihai Dunca. La Iasi a ajuns si un jucator – Pintilie Florin Marius – care a activat in Liga a 4-a Botosani.

Ionut Grumezescu: “Speram ca jucatorii proaspat acontati sa aduca mai multa calitate si claritate jocului lui AS Poly in partea a doua a campionatului”.

Sergiu Doroftei (Liga 4, CS Tomesti), Mirel Aostacioae (Liga 4, Flacara Erbiceni) si Florin Ciubotari (Liga 4, Unirea Scanteia) sunt cei trei fotbalisti de care s-a despartit AS Poly in iarna.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<