Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Fotbalul din “judeteana” revine miercuri, 28 martie, cu etapa a 3-a a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔22.March 2018
Fotbalul din “judeteana” revine miercuri, 28 martie, cu etapa a 3-a a Cupei Romaniei

Haosul din fotbalul judetean iesean, presarat de telefoane date sambata seara, pe la 21:00, cu “s-au amanat meciurile de maine” (desi se stia foarte bine ca va ninge de va rupe in noaptea de sambata spre duminica), va lua sfarsit undeva pe la mijlocul saptamanii viitoare, cand sunt programate jocurile din cadrul celei de-a treia etape a Cupei Romaniei.

Stolniceni si Miroslovesti au spus “pas” Cupei Romaniei

Siretul Stolniceni-Prajescu si Biruinta Miroslovesti, ambele componente ale Seriei a III-a a Ligii a 5-a, au anuntat la AJF ca nu sunt interesate de Cupa Romaniei, oferindu-le in mod gratuit biletele pentru optimi echipelor Stejarul Sinesti si Moldova Cristesti.

Aceste doua abandonuri vin dupa alte jocuri decise la “masa verde” de AJF Iasi in cadrul fazelor preliminare. Viitorul 2014 Halaucesti, printre altele, a hotarat ca suma ce ar fi fost cheltuita pentru un joc de Cupa Romaniei sa fie directionata spre un gratar organizat, de exemplu, la finalul unui meci de campionat.

Viitorul Lungani si Gloria Bals au spus “pas” Ligii a 4-a

Viitorul Lungani si Gloria Bals nu vor mai continua in Liga a 4-a din aceasta primavara. Drept urmare, toate rezultatele inregistrate in tur de cele doua raman valabile, in timp ce singurul joc disputat pe teren din retur va fi omologat 3-0 in favoarea adversarilor, precum si celelalte 14 ramase.

Steaua Magica-Viitorul Lungani 0-0 devine astfel 3-0 in favoarea “magicienilor” lui Dan Curca, Steaua beneficiind de doua puncte in plus fata de cele trecute in clasamentul disponibil acum pe frf-ajf.ro/iasi.

In Cupa Romaniei, merg mai departe Avantul Todiresti si CSM II Pascani, datorita forfait-urilor echipelor din Lungani si Bals.

Sorin Boca a spus “pas” refacerii tintarului

Ne indreptam spre sediul AJF Iasi, un organism tern, care isi propune sa respecte intru totul ceea ce s-a stabilit in vara, la tragerea la sorti a tintarului. Programul ramane neschimbat, in ciuda celor doua formatii retrase din Liga a 4-a si a ramanerii unui numar par de echipe. In traducere libera, mai multe etape intermediare si cate doua echipe care vor “sta” in permanenta!

Un lucru similar s-a intamplat si la Neamt, dupa ce, la inceputul returului, s-a retras Zimbrul Vinatori Neamt. Omologul lui Sorin Boca, insa, domnul Ioan Costin Toma, a luat act de interesul tuturor participantelor privind refacerea tintarului si a acceptat, fara prea multe batai de cap, o varianta propusa din partea unui interlocutor.

FOTO: AgerPress

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<