Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcaniul scapa de o deplasare grea si vrea sa faca “majoratul”, sambata, pe terenul sintetic din Copou

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.March 2018
Letcaniul scapa de o deplasare grea si vrea sa faca “majoratul”, sambata, pe terenul sintetic din Copou

Victoria Letcani a scapat de o deplasare grea la Sinesti, in cadrul etapei a 20-a din Liga 4, Iasi, partida contra Stejarului fiind mutata de comun acord, sambata, 31 martie, ora 16:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Emil Alexandrescu. Letcanenii isi propun sa bifeze cu aceasta ocazie cea de-a 18-a victorie consecutiva in campionat.

Stejarul Sinesti este una dintre cele doua echipe care i-au creat mari batai de cap lui Croitoru in tur, alaturi de Unirea Mircesti. De fiecare data insa liderul Ligii a 4-a a reusit sa scape din stransoare, impunandu-se in partea secunda. Stejarul a condus in tur la pauza, prin golul lui Sorin Cara, dar a fost intoarsa din drumul catre o mare victorie de Tatarusanu si Marian Ciuta.

Mutarea partidei pe terenul sintetic din Copou reprezinta un mare plus pentru baietii lui Croitoru, lucru subliniat si de experimentatul aparator al Sinestiului, Marian Caras, pe finalul acestei avancronici.

De pe sinteticul de la “Mops”, pe sinteticul din Copou

Ambele combatante au un nucleu important de fotbalisti care evolueaza la echipe angrenate in campionatul iesean de minifotbal. Daca in lotul Letcaniului gasim cativa componenti ai echipei Lupii Negri (Vlad Nutu, Bogdan Baboi, Mihai Vatavu), pe Caras, Cara sau Paftala (toti de la Stejarul) ii putem vedea in fiecare sambata jucand pentru Decor Plus. Atat Decor, cat si Lupii Negri au sambata dimineata meciuri si merita urmarit cate minute vor juca fiecare dintre cei luati in vizor mai sus.

Meciul de sambata va fi unul dificil, deoarece intalnim o echipa cu jucatori tineri si foarte talentati, pregatiti cu pasiune, tact si daruire de catre cei doi antrenori, Croitoru Florin si Sinescu Petrica. Consider ca avem un mare dezavantaj intrucat nu putem juca acasa la Sinesti, alaturi de suporterii nostri, terenul neprezentandu-se in conditii foarte bune din cauza vremii!

Marian Caras, Stejarul Sinesti

FOTO: Mihai Onica (Letcani-Sinesti 2-1, meciul tur)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<