Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly 2014 primeste vizita Belcestiului si o asteapta la cotitura pe Gropnita

0 Comments 📁 Liga 5 🕔29.March 2018
AS Poly 2014 primeste vizita Belcestiului si o asteapta la cotitura pe Gropnita

AS Poly 2014 debuteaza oficial in aceasta primavara, duminica, de la ora 11:00, pe terenul din Victoria, contra ocupantei locului 5 din Seria II a Ligii a 5-a, Genotur Belcesti. In celalalt meci de interes, Construct Press Gropnita se deplaseaza la Romanesti si nu are alta varianta decat victoria, daca doreste sa ramana in plasa liderului AS Poly.

Situatia in clasament, inaintea etapei a 12-a

Pe 1 se afla AS Poly, cu un total de 28 de puncte (9 victorii, o remiza si o infrangere). In apropiere se situeaza Construct Press Gropnita (26p), urmata de Gloria Romanesti (22p). Acestea sunt in momentul de fata echipele care conteaza in lupta de la varful ierarhiei, AS Holboca, Genotur Belcesti si Viitorul Plugari, fiecare cu cate 16 puncte acumulate, aflandu-se la o distanta aproape de nerecuperat.

Noutatile din lotul celor doua formatii

De la AS Poly 2014 au plecat trei jucatori si au fost legitimat tot atatia (vezi aici), in timp ce Belcestiul se bazeaza pe un nucleu format din jucatori tineri. In pauza de iarna, unii dintre jucatorii Genoturului au ales plece de la echipa. Obiectivul oaspetilor ramane acela de a continua traditia fotbalului din comuna.

Deschidem primavara fotbalistica, acasa, in fata lui Genotur Belcesti, iar faptul ca vom evolua la Victoria ne motiveaza si mai mult sa obtinem cele 3 puncte prin care am putea sa ne distantam de rivala directa, Gropnita. Toti baietii sunt pregatiti, speram sa incepem cu dreptul lupta pentru promovarea in Liga a 4-a!

Alin Paul (foto), AS Poly 2014

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<