Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea-Moldova Cristesti, in etapa a 20-a a Ligii a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.March 2018
CS Ciurea-Moldova Cristesti, in etapa a 20-a a Ligii a 4-a

Comuna Ciurea este, la sfarsitul acestei saptamani, gazda unui meci intre doua colege de clasament: CS Ciurea (locul 14, 13 puncte) si Moldova Cristesti (locul 12, 14 puncte). Partida tur a fost adjudecata de Ciurea, scor 4-3, intr-una din putinele succese inregistrate de echipa care reprezinta comuna din apropierea Iasului.

Gazdele privesc cu mult optimism aceasta intalnire, dupa ce au reusit sa castige, departe de Ciurea, primul si singurul meci oficial din 2018: 4-2 pe terenul Stejarului Barnova (Liga 4, Etapa 17).

Transferurile operate de Ciurea in pauza de iarna par sa isi fi pus amprenta asupra jocului practicat de echipa antrenata de Ciprian Baciu si Cosmin Busuioc, insa mai multe vom sti dupa duelul cu acest adversar complicat, care a obtinut doua victorii in acest an, fara gol incasat in 180 de minute (golaveraj 5-0).

AMICAL PIERDUT CU CS TOMESTI

Joi, de la ora 17:00, CS Ciurea a disputat un amical pe terenul Tomestiului, pierdut cu scorul de 3-1. Razvan Danciu a inscris unicul gol al lui CS Ciurea, pe fondul mai multor absente notabile.

 

Duminica, intalnim in campionat echipa Moldova Cristesti cu multi jucatori adusi de la Mircesti, care se cunosc intre ei si stiu foarte bine jocul. Ne vom concentra la maximum asupra jocului, mai ales ca vom juca acasa si speram sa fie un meci echilibrat, din care sa iesim invingatori!

Bogdan Mogosneanu, mijlocas CS Ciurea

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<