Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Steaua Magica-Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.March 2018
Avancronica meciului Steaua Magica-Stejarul Barnova

Liga a 4-a ieseana s-a mutat pe terenul sintetic din Copou, acolo unde, la sfarsitul acestei saptamani vor avea loc nu mai putin de trei meciuri din cadrul etapei a 20-a: Stejarul Sinesti-Victoria Letcani (sambata, 16:30), Flacara Erbiceni-Unirea Mircesti (duminica, 11:00) si Steaua Magica-Stejarul Barnova (duminica, 14:00).

Prin mutarea partidei Letcaniului in ziua de sambata, “parintele” Stelei Magice, Florin Croitoru, a impuscat doi iepuri dintr-un foc: 1) a scapat de un teren greu precum cel de la Sinesti si 2) ii poate lua locul pe banca antrenorului Stelei, Dan Curca.

Sau poate ca sunt trei, tinand cont ca tehnicianul Letcaniului isi poate urmari la lucru adversarul de peste o saptamana (Victoria Letcani-Flacara Erbiceni, Etapa 21).

Inaintea acestei etape, Steaua Magica ocupa pozitia a 11-a in clasamentul la zi al Ligii a 4-a, cu un total de 19 puncte. “Magicienii” au adunat cu 6 puncte mai mult fata de adversarul direct din aceasta etapa, Stejarul Barnova, echipa pe care o gasim pe primul loc retrogradabil, dupa rezultatul consemnat la mijlocul saptamanii intre Unirea Scanteia si Moldova Cristesti (0-2).

Acest din urma aspect a fost subliniat si de catre antrenorul oaspetilor, Marian Amanar, in cadrul unei declaratii oferite duminiciipetarla: “avem tot lotul valid și cred că vom face un meci frumos pe sinteticul din Copou, la finalul caruia sa ne bucuram de punctele puse in joc, deoarece avem foarte mare nevoie de victorie dupa victoria Cristestiului cu Scanteia.”

Un mesaj similar a avut de transmis si Ionut Paval, jucator transferat in aceasta iarna la Stejarul: “Mergem in Copou pentru a castiga. Acest lucru se poate intampla doar daca ne vom face jocul in fata unui adversar cu experienta limitata. Victoria a devenit extrem de pretioasa pentru noi, dupa ce Cristestiul a parasit zona rosie a clasamentului!”

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<