Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Inceput abrupt de an pentru Gropnita: meciuri de “6 puncte” la Romanesti si cu AS Poly 2014

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.March 2018
Inceput abrupt de an pentru Gropnita: meciuri de “6 puncte” la Romanesti si cu AS Poly 2014

Trei echipe si doua locuri disponibile, aceasta este ecuatia ce urmeaza sa fie rezolvata dupa consumarea celor 7 etape ramase din cadrul campionatului Ligii a 5-a, Seria II, unde AS Poly 2014 Iasi este lider cu 28 de puncte, secondata de Construct Press Gropnita (26) si Gloria Romanesti (22). Gropnita merge duminica la Romanesti, pentru ca in etapa urmatoare sa dea piept, acasa, cu ocupanta primului loc, AS Poly.

Cea de-a treia etapa a returului programeaza un meci deosebit de interesant la Romanesti, acolo unde a fost delegat Vlad Baban (arbitru lot Liga 3) pentru a gestiona in mod corespunzator acest duel de mare incarcatura, in care Romanestiul ar putea reveni in lupta pentru prinderea barajului (ceea ce ar insemna o repetare a performantei din stagiunea precedenta), tragand-o pe Gropnita dupa ea, sau, dimpotriva, o iesire in decor a gazdelor, cu AS Poly si Construct Press ramanand sa se bata pentru locul 1, avand asigurat locul de baraj. Totul, desigur, luand in calcul un deznodamant asteptat la Victoria, in AS Poly-Genotur Belcesti.

In singurul meci amical desfasurat in pauza de iarna, Gloria Romanesti a reusit o victorie spectaculoasa cu Avantul Golaiesti, scor 5-3. Acest rezultat ar trebui sa ii puna in garda pe cei din Gropnita, tinand cont de valoarea adversarului intalnit cu aproximativ doua saptamani in urma.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<