Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Voinesti-Viitorul Ciortesti, cea mai echilibrata partida din etapa a 12-a a Seriei I

0 Comments 📁 Liga 5 🕔30.March 2018
Vointa Voinesti-Viitorul Ciortesti, cea mai echilibrata partida din etapa a 12-a a Seriei I

Campionatul Seriei I a Ligii a 5-a se reia pentru Vointa Voinesti cu un meci pe teren propriu in compania unui adversar care aspira la primele doua pozitii din clasament. Totul sau nimic pentru Viitorul Ciortesti, duminica!

In cazul in care oaspetii nu se vor intoarce cu 3 puncte de la Voinesti, iar Tibanestiul isi respecta statutul de favorita cu Tibana, sperantele Ciortestiului de a mai prinde locul 2 vor tinde catre zero.

Vointa Voinesti conteaza in acest retur pe jucatori locali, in conditiile in care un singur component al echipei distribuite in Seria I face naveta din Iasi. Ca multe alte echipe din ultimul esalon al fotbalului judetean, aici se joaca de placere, fara alte beneficii sau prime de joc.

Primaria este responsabila cu achitarea baremelor de arbitraj, in timp ce transportul este asigurat, de asemenenea, de catre primarie, prin intermediul microbuzului scolar. Infrangerea la “masa verde” cu AS Tutora a costat-o pe Vointa locul 4 in clasament, pozitie ocupata in prezent de catre una dintre participantele la “barajul” din vara, Prutul Prisacani.

Cu toate acestea, oficialii echipei Vointa Voinesti s-au aratat multumiti de parcursul realizat in tur, cu atat mai mult cu cat s-a mizat pe jucatori tineri dupa plecarea in strainatate a unor componenti.

LOTUL VOINTEI VOINESTI

Vointa Voinesti este antrenata in momentul de fata de Danut Ivascu (antrenor principal) si Marian Axente (antrenor secund; jucator), in lot strecurandu-se si cativa veterani. Este vorba despre Vasile Crup (portar, 45 ani), Ciprian Crivoi (fundas, 41 ani) si Zeli Cozma (fundas, 47 ani).

Gazdele intalnirii de duminica se lauda, printre altele, si cu faptul ca sunt singura echipa din Seria I care a izbutit sa perforeze in patru randuri poarta liderului Avantul Golaiesti (scor final 4-5), “acasa”, cu posibilitatea de a smulge un egal in finalul partidei.

Din lotul Vointei Voinesti fac parte si urmatorii jucatori:

Portari: Marian Pavel

Fundasi: Claudiu Artene, Cozma Ionut, Crup Mihai, Stan Bogdan, Ionut Antoci, Florin Sandu, Dan Petronel.

Mijlocasi: Scafaru Andrei (capitan), Marin Mihai, Calistrat Florin, Hriscu Sebastian, Bauman Andrei, Hriscu Alexandru, Tiuga Costel

Atacanti: Signea Irinel, Dobreanu Marius, Costel Sandu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<