Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Rezultat previzibil la Motca: Vointa Motca-Unirea Scanteia 0-2

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.April 2018
Rezultat previzibil la Motca: Vointa Motca-Unirea Scanteia 0-2

Scânteia a controlat jocul in mare parte și și-a creat primele ocazii la poarta lui Bălașa în minutul 5, prin Nicușor Rădeanu, însă goalkeeperul moțcan a fost la post respingând șutul atacantului Unirii. Replica Voinței a venit imediat. Diaconescu a marcat, însă a făcut-o din offside și reușita a fost anulată.

Minutul 33 a adus deschiderea scorului. Marius Pasniciuc a înscris frumos,cu un șut imparabil, la colțul lung, bară-gol, din marginea careului mare.

Tot el a majorat diferența și a consemnat și rezultatul final la ultima fază a primei reprize, cu o nouă reușită aproape identică cu prima – sut puternic din afara suprafeței de pedeapsă, în colțul lung, mingea izbind bara înainte de a intra în plasă.

Partea a doua a fost bine gestionată de echipa lui Tăcuțanu, Scânteia preferând să conserve rezultatul și să stea compact în defensivă, menținând rezultatul până la finalul jocului.

A fost un joc de luptă în care experiența și valoarea jucătorilor de la Scânteia au făcut diferența, așezați foarte bine în teren de catre Tăcuțanu. Antrenorul Unirii a fost inspirat și la înlocuiri, a menținut calmul în momentele în care Moțca a fost periculoasa și a îndemnat mereu la fair-play și disciplină.

CELE DOUA ECHIPE

Vointa Motca: Balasa, Acatrinei, Mandric, Diaconescu, Nunuca, Bechir, G. Acatrinei, Pirja, Maftei, Stefan, Gavril.

Rezerve: Matasaru, Cojocaru, Cotic.

Unirea Scanteia: Gaina – Sava, Porcarasu, Agapi, Ilie, I. Radeanu, Obreja, Ciobircianu, Cicoveanu, Pasniciuc, N. Radeanu.

Rezerve: Donea, Ciubotariu, Ilisei, Cirlescu, Tacutanu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Jan Turita; arbitri asistenti: Bogdan Teodor Muche, Andrei Bogdan Negru. Observator: Viorel Coman.

TEXT: J.T.

FOTO: Mirel Craiu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<