Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica CS Ciurea-Unirea Ruginoasa (duminica, 11:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.September 2018
Avancronica CS Ciurea-Unirea Ruginoasa (duminica, 11:00)

Duminica, 23 septembrie de la ora 11:00, Unirea Ruginoasa intalneste CS Ciurea in deplasare, intr-un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii a 4-a, Iasi. Aparent, echipa lui Costel Cerneutanu are in fata sa trei partide (Ciurea, Baltati – acasa, AS Poly 2014 Iasi) la indemana si vizeaza obtinerea tuturor punctelor puse in joc pana la mijlocul lunii octombrie, atunci cand, la Ruginoasa, se va prezenta liderul la zi al clasamentului, Moldova Cristesti.

Cu golaveraj negativ (11-18) si doua victorii inregistrate in primele 5 etape, CS Ciurea a punctat doar in fata nou-promovatelor Gloria Romanesti (5-4) si AS Poly 2014 Iasi (5-1).

De cealalta parte, Ruginoasa a inceput usor, usor sa se puna pe picioare de la acel 0-3 in compania Erbiceniului. Remiza de la Scanteia (2-2) a fost asezonata cu un succes destul de clar in fata fostei campioane, Victoria Letcani (4-1), iar programul le permite alb-albastrilor sa spere la o ascensiune in clasament, dar mai ales la o evolutie privind inchegarea relatiilor de joc pana la duelul de la mijlocul lunii octombrie cu Cristesti.

Ne asteapta un meci dificil, duminica, impotriva celor de la Ciurea, o echipa artagoasa care isi va vinde scump pielea pe teren propriu. In ceea ce ne priveste, vom face tot posibilul sa obtinem victoria, tinand cont si de prestatia buna avuta in etapa precedenta contra Letcaniului, cand am etalat un fotbal frumos si le-am oferit un spectacol agreabil suporterilor nostri minunati. Pentru mine este un meci mai special, deoarece voi juca impotriva fratelui meu, Silviu Dulcianu, care apara poarta echipei din Ciurea. In teren suntem adversari, iar dupa ultimul fluier vom servi o bere impreuna, indiferent de cine se va impune la final. Sper ca noi sa iesim invingatori, pentru ca avem nevoie de un rezultat bun aici, ca sa ducem Ruginoasa acolo unde ii este locul, si anume pe una dintre primele trei pozitii ale clasamentului Ligii a 4-a. Hai, Unirea! Hai, Ruginoasa!

Marius Dulcianu, capitan Unirea Ruginoasa

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *