Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vasluiul pierde la limita amicalul cu Miroslava

0 Comments 📁 Stiri 🕔26.January 2019
Vasluiul pierde la limita amicalul cu Miroslava

CSM FC Vaslui a incheiat invinsa cea de-a doua partida amicala a iernii, 1-2 in fata Stiintei Miroslava, pe un teren acoperit cu zapada, care le-a creat suficiente probleme jucatorilor rulati de catre antrenorii Cristi Ungureanu si, respectiv, Viorel Frunza.

Pregatirea fizica a jucatorilor formatiei de Liga a 3-a a avut un cuvant important in economia rezultatului final, dupa un start care le-a apartinut aproape in totalitate acestora.

Costin a marcat in primele minute, stabilind totodata si scorul final al primei reprize.

Vasluienii au echilibrat pe alocuri disputa, iar acest lucru avea sa se observe si pe “tabela”, in minutul 70, cand doi dintre tinerii jucatori ai “galben-verzilor” au creat faza golului egalizator. Fostul jucator al Flacarei Erbiceni, Vladut Mocanu, i-a pasat excelent lui Dudau in marginea careului, acesta din urma a avut timp ca sa-l judece pe portarul advers si a trimis plasat pentru 1-1.

La urmatorul atac, Cosmin Nemtanu a profitat de o inexactitate in flancul drept al defensivei CSM-ului si a marcat golul victoriei.

STIINTA MIROSLAVA: TRECUT VERSUS PREZENT

CSM Vaslui a avut in componenta cativa jucatori care au evoluat in trecutul mai mult sau mai putin indepartat la Stiinta Miroslava. Andrei Saritanu, Bogdan Ghiarasim (capitan la Miroslava, capitan si la CSM Vaslui), Ionut Miron si Adrian Caragea s-au numarat printre ei, cu precizarea ca fostul antrenor al Stiintei, in prezent antrenor-jucator al gruparii vasluiene, Cristi Ungureanu, l-a inlocuit pe ultimul, undeva prin minutul 75.

Bogdan Botezatu, de asemenea o mai veche cunostinta a Miroslavei, a lipsit motivat de la al doilea joc pe care baietii lui Ungureanu l-au sustinut in pauza de iarna. Cu o saptamana in urma, Vasluiul invingea echipa de “U19” a LPS Iasi, scor 3-2.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *