Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tragerea la sorti a programului barajului de promovare in Liga 3

0 Comments 📁 Opinie, Stiri 🕔31.January 2019
Tragerea la sorti a programului barajului de promovare in Liga 3

Presedintii AJF-urilor din tara au fost anuntati de curand cu privire la data tragerii la sorti pentru stabilirea meciurilor de baraj in urma carora se vor decide formatiile care acced din vara in Liga a 3-a.

Posibilii adversari ai viitoarei campioane a Iasului sunt reprezentantele judetelor Vaslui, Bacau, Suceava, Neamt si Botosani. Se face prin tragere la sorti, existand deci posibilitatea ca Iasul sa fie imperecheata din nou cu judetul Neamt.

Ca si anul trecut, cand nici macar nu am depus efortul de a onora “dubla” programata contra lui CSM Ceahlaul Piatra Neamt, niciuna dintre echipele iesene cu sanse la titlu nu au puterea financiara de a rezista fie si macar un sezon in Liga a 3-a.

Cu patru formatii intr-un punct, campionatul Ligii a 4-a Iasi este cel mai echilibrat dintre toate cele insirate mai sus. Valoric insa, competitia e cu mult sub cea din sezonul precedent si e greu de crezut ca vom putea oferi o replica pe masura oricarui adversar pe care l-am intalni.

Asta cu atat mai mult cu cat exista informatii potrivit carora, aproape ca niciodata, toate favoritele la castigarea campionatului, mai putin la Iasi, ar fi motivate sa promoveze in esalonul al treilea.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *