Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Modificari importante in organigrama Clubului Sportiv Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.February 2019
Modificari importante in organigrama Clubului Sportiv Stejarul Barnova

Inceputul de an a adus schimbari semnificative la Stejarul Barnova, ocupanta locului 5 dupa 14 etape disputate in cadrul campionatului judetean iesean. Presedintele Rusu Constantin si-a dat demisia din aceasta functie, iar primarul comunei a cautat rapid un inlocuitor, acum, cand ne desparte doar o luna pana la reluarea competitiilor judetene.

“Din punctul meu de vedere, este o pierdere pentru acest club. Motivele nu le cunosc, dar sper sa revina asupra deciziei! Ieri am fost chemat la primarie de catre domnul primar Balan Mihai, unde mi-a fost propusa functia de manager general al clubului CS STEJARUL BÎRNOVA. Iar in functia de antrenor urmeaza sa fie instalat colegul meu, Daniel Mosneagu.”

Marian AMANAR

STEJARUL BARNOVA – PLANURI PENTRU RETUR

Stejarul Barnova se afla pe locul 5 in clasamentul la zi al campionatului Ligii a 4-a Iasi, avand cu 6 puncte mai multe decat principala urmaritoare, CS Tomesti. In functia de manager general, Amanar spera ca relatia dintre Primarie si club sa fie la acelasi nivel ca pana acum: “Am pus la punct un proiect pe care urmeaza sa i-l prezint domnului primar, cu toate cheltuielile aferente celei de-a doua parti a sezonului. Este important sa primim votul Consiliului Local Barnova, atunci cand se va stabili bugetul pe anul 2019. Vreau sa avem o colaborare deschisa intre Primarie si staful echipei, asa cum am avut si pana acum… si sa trecem la treaba, pentru ca ne apropiem de data in care va reincepe Liga a 4-a.”

Noul manager general al Barnovei mizeaza in continuare fotbalistii pe care i-a antrenat in tur. Ca noutati, vizeaza aducerea catorva jucatori pentru a se asigura ca Stejarul va termina in primele cinci echipe ale campionatului: “In ceea ce priveste lotul, nu va pleca niciun jucător, ba din contra, vreau sa efectuam 3-4 transferuri si sa fim un grup la fel de frumos si unit precum in toamna. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-5 la finalul sezonului!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *