Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciuri amicale / Vointa Bosia-AS Poly 2014 Iasi (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Stiri 🕔07.February 2019
Meciuri amicale / Vointa Bosia-AS Poly 2014 Iasi (duminica, 12:00)

Vointa Bosia pregateste sezonul de primavara in cadrul unui prim meci amical contra formatiei de Liga a 4-a, AS Poly 2014 Iasi, programat duminica, 10 februarie, de la ora 12:00, pe terenul din localitate. Bosia cauta cu aceasta ocazie noi solutii pentru reimprospatarea lotului, in timp ce “lanterna rosie” AS Poly nu prezinta multe noutati, exceptand revenirea lui Alexandru Tanasa.

In weekendul urmator, AS Poly va disputa un nou joc de pregatire cu AS Star.

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Scopul acestui prim joc este de a analiza in ce stadiu se afla echipa si de a urmari la treaba cativa jucatori, in vederea legitimarii acestora. Obiectivul echipei noastre pentru retur este de a forma o echipa competitiva, cu care sa ne batem la promovare in sezonul urmator. Inca din turul acestui campionat au sosit la Bosia jucatori noi, in ideea de a ajuta la ideplinirea acestui obiectiv. Unii dintre ei au confirmat, altii mai putin! Pana in prezent, doar jucatorul Ciprian Amariei ne-a parasit, transferandu-se la Stejarul Dobrovat. Ne asteapta un inceput de an foarte greu, in conditiile in care, in prima etapa, ne deplasam la Fulgerul Țibănesti, ca mai apoi sa jucam restanta din Cupa Romaniei contra marii noastre rivale, Avantul Golaesti.

Bogdan URSU (jucator, oficial Vointa Bosia – foto articol)

A revenit Alex Tanasa la echipa, unul dintre golgheterii din sezonul precedent. Incercam in acest retur de campionat sa le dam credit juniorilor de la Sageata Victoria, urmand sa operam si alte mutari pana la incheierea perioadei de transferuri.

Ionut GRUMEZESCU (AS Poly 2014 Iasi)

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *