Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa a avut nevoie de o “scanteie” pentru a-si adjudeca victoria in etapa a 19-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔31.March 2019
Ruginoasa a avut nevoie de o “scanteie” pentru a-si adjudeca victoria in etapa a 19-a

Unirea Ruginoasa s-a impus cu 4-1 (2-1) in fata Unirii Scanteia, duminica, reusind sa profite intr-o oarecare masura de pasul gresit facut de Flacara Erbiceni la Harlau. Mircestiul merge snur, cu 5-1 la Lungani impotriva Sinestiul, si s-a dus la 3 puncte in fata.

Baietii lui Costel Cerneutanu au avut nevoie de un gol al adversarilor pentru a se activa, obtinand o victorie logica in compania Scanteii. Ciprian Topala a deschis scorul la Ruginoasa, in fata unei asistente generoase, asa cum ne-au obisnuit “alb-albastrii” de ceva ani incoace.

Gazdele au reusit sa mearga la vestiare in avantaj, 2-1, dupa o lovitura de pedeapsa irosita de Teodor Ignea (video) si doua goluri ce i-au apartinut lui Alexandru Ungureanu si Marius Enache. Enache a razbunat astfel seria de ratari pe care o avea la activ, inscriind tocmai in poarta echipei de care a fost foarte aproape in iarna si la care a mai evoluat in trecut.

Dupa pauza, Marius Pintilii si-a trecut in cont cel de-al doilea sau gol in aceasta saptamana. Pintilii a punctat si cu Flacara Erbiceni, in derby-ul disputat la mijlocul saptamanii.

Scorul final a fost stabilit de atacantul Teodor Ignea.

Unirea Ruginoasa: Tudosca – Ungureanu, Nutescu, Davidoaia, Aostacioae, G. Ungureanu, Iuriciuc, Grosu, Pintilii, Enache, Ignea

Rezerve: Dulcianu, Gramatic, Mircia, Halibei, Tibulca, Ilioaia

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *