Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia trece Prutul, dupa doua infrangeri consecutive

0 Comments 📁 Liga 5 🕔15.April 2019
Bosia trece Prutul, dupa doua infrangeri consecutive

Vointa Bosia a reusit sa depaseasca momentul dificil in care se afla, cu doua infrangeri la rand in campionat, invingand-o, acasa, pe Prutul Priscani, intr-un meci din cadrul etapei a 14-a a Seriei I a Ligii a 5-a, Iasi.

Pentru a obtine toate cele 3 puncte puse in joc insa, echipa lui Bogdan Ursu a fost nevoita sa treaca din nou prin diverse incercari. In minutul 7, Gabriel Epure l-a invins pe Stoica cu un sut din afara careului.

In minutul 30, egalitatea a fost restabilita dintr-o lovitura de pedeapsa acordata de centralul Cosmin Ciobanu. Vasile Teodorescu a transformat pentru 1-1.

Cu zece minute inainte de final, omul de care a tras Ursu ca sa vina sa joace pentru Bosia, Gabriel Roibu, a transat victoria in favoarea gazdelor printr-o executie de efect la coltul lung.

Vointa Bosia-Prutul Prisacani s-a terminat 2-1, iar Bosia pare pregatita sa primeasca, miercuri, vizita lui CS Ciurea, in disputa din cadrul etapei a 3-a a Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi).

A fost un meci greu, asa cum era de asteptat, impotriva unui adversar care a luptat pana la final si ne-a pus suficiente probleme. Au reusit sa deschida scorul printr-un sut de la distanta… un gol foarte frumos, trebuie sa recunoastem si sa il felicitam pe autor. Insa, baietii mei au ramas concentrati si au muncit in continuare. Drept dovada, am reusit sa intoarcem rezultatul pana la ultimul fluier al lui Ciobanu. Partida de duminica a reprezentat ulimul test dinaintea confruntarii din Cupa, de miercuri, cu Ciurea. Cei de la Ciurea sunt favoriti, dar noi suntem hotarati sa ne jucam cartea pana la sfarsit. Sper ca la ora meciului sa nu am jucatori absenti, tinand cont ca acest joc a fost programat la mijlocul saptamanii. O parte din baieti merg la serviciu, dar cred ca si Ciurea se confrunta cu aceeasi problema, asa ca acest aspect nu poate fi privit ca o scuza daca nu vom reusi sa mergem mai departe. Ma bucur ca primim vizita unei echipe de Liga a 4-a, astfel si jucatorii mei o sa vada si o sa inteleaga ca acolo sus e alt nivel, cu adversari mult mai puternici. Va fi un examen greu de tot pentru noi!

Bogdan Ursu, antrenor Vointa Bosia

CELE DOUA ECHIPE

Vointa Bosia: Stoica, Petruta, Harton, Paveliuc, MIhalache, Turcanu, Teodorescu, Roibu, Hlibocianu, Buhus, Corduneanu

Rezerve: Stefancu, Vieriu, Purice, Ursu, Adascalitei, Cozma, Cibotariu

Prutul Prisacani: Antohi, Dragan, Cazacu, Dodan, Botez, Botezatu, Boaca, Vasilache, Luntraru, Epure, Bungeanu

Rezerve: Iftime, Zama, Lutu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Ciobanu; arbitri asistenti: Andrei Macarie, Vasile Ichim. Observator: Vlad Ciobanu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *