Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AVANCRONICA / AS Todiresti-Unirea Ruginoasa, in etapa a 3-a a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔16.April 2019
AVANCRONICA / AS Todiresti-Unirea Ruginoasa, in etapa a 3-a a Cupei Romaniei

Unirea Ruginoasa merge, miercuri, la Todiresti, ca sa isi ia revansa pentru eliminarea din sezonul 2015/16, atunci cand pierdea in Cupa Romaniei, cu Avantul, dupa executarea loviturilor de departajare, scor 3-5.

Lotul “alb-albastrilor” nu ii va include pe Marius Davidoaia (intindere, duminica, in meciul cu Scanteia) si pe Daniel Macovei, eliminat in acelasi joc pentru cumul de cartonase. Fundasul Bogdan Grosu este incert (serviciu), ca de altfel si mijlocasul Gabriel Iuriciuc.

Dupa ratarea campionatului, Cupa Romaniei reprezinta o miza reala pentru Ruginoasa. Nici Todirestiul nu se va da la o parte, in conditiile in care, la randul ei, a pierdut contactul cu primele doua clasate, Biruinta Miroslovesti si Spicul Helesteni, cu 9 etape inainte de incheierea sezonului.

Pentru a primi mai multe informatii legate de profilul lui AS Todiresti, am apelat la jucatorul Unirii Ruginoasa, Madalin Hamciuc, care a declarat urmatoarele:

Todiresti este o echipa foarte bine organizata. Se bazeaza pe aparare si contraatac. Stau foarte bine pe faza defensiva, avand in componenta jucatori inalti, si sunt capabili sa initieze contre ce le poate pune probleme adversarilor. Dat fiind faptul ca terenul de la Todiresti este unul de dimensiuni reduse, ne va veni foarte greu sa pasam, miercuri!

AS Todiresti a remizat in weekend, 1-1 la Romwatt Harmanesti, in timp ce Unirea Ruginoasa a dispus, acasa, de CS Ciurea, cu 4-1.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: George Macovei, Robert Andrei Bruma. Observator: Dan Condurache.

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *