Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupa Romaniei, Etapa 3: Vointa Bosia-CS Ciurea (miercuri, 17:00)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔16.April 2019
Cupa Romaniei, Etapa 3: Vointa Bosia-CS Ciurea (miercuri, 17:00)

Etapa a 3-a a Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi, programeaza o disputa interesanta la Bosia, acolo unde se vor intalni Vointa din localitate si formatia de Liga a 4-a, CS Ciurea.

Ca in aproape fiecare meci de Cupa, desfasurat la mijlocul saptamanii, problemele de efectiv vor cantari enorm in stabilirea castigatoarei. Gazdelor de miercuri le-au priit pana acum in aceasta competitie, pe care o trateaza foarte serios si de la care spera sa obtina accesul in etapele superioare.

Dupa Golaiesti (1-1, 2-1 in prelungiri) si Bivolari (2-1), urmeaza Ciurea. In campionat, Bosia a obtinut prima victorie din retur, 2-1 cu Prutul Prisacani, in timp ce CS Ciurea a pierdut clar la Ruginoasa, scor 1-4.

La finalul meciului de duminica, antrenorul gazdelor de miercuri, Ursu Bogdan, declara urmatoarele cu privire la acest duel din cadrul Cupei Romaniei:

Partida de duminica a reprezentat ulimul test dinaintea confruntarii din Cupa, de miercuri, cu Ciurea. Cei de la Ciurea sunt favoriti, dar noi suntem hotarati sa ne jucam cartea pana la sfarsit. Sper ca la ora meciului sa nu am jucatori absenti, tinand cont ca acest joc a fost programat la mijlocul saptamanii. O parte din baieti merg la serviciu, dar cred ca si Ciurea se confrunta cu aceeasi problema, asa ca acest aspect nu poate fi privit ca o scuza daca nu vom reusi sa mergem mai departe. Ma bucur ca primim vizita unei echipe de Liga a 4-a, astfel si jucatorii mei o sa vada si o sa inteleaga ca acolo sus e alt nivel, cu adversari mult mai puternici. Va fi un examen greu de tot pentru noi!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Andrei Macarie, Andrei Bogdan Negru. Observator: Corneliu Groza

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *