Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Barnova onoreaza Cupa Romaniei si se prezinta la Targu Frumos

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔16.April 2019
Stejarul Barnova onoreaza Cupa Romaniei si se prezinta la Targu Frumos

Stejarul Barnova intalneste ACS Viitorul Targu Frumos, miercuri, 17 aprilie, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a Cupei Romaniei. Viitorul Targu Frumos este singura echipa din cele patru campionate judetene de seniori (L4, L5 – I, II, III) care a mers “ceas” in 2018-19, obtinand 12 victorii din tot atatea posibile.

Sunt nemultumit de modul in care a fost tratata echipa mea, AJF obligandu-ne sa efectuam o deplasare de peste 50 de kilometri. De parca am juca in alt judet… Cu putina atentie, imperecherea echipelor se putea realiza intr-un mod mai fericit pentru noi. Si nu numai, deoarece au fost si alte cluburi care s-au confruntat cu aceasta problema. Suntem o echipa de traditie a fotbalului iesean si, prin urmare, vom merge la Targu Frumos pentru a onora competitia. Nu vom avea toti jucatorii la dispozitie, din cauza ca se joaca la mijlocul saptamanii. Absenta acestora va fi suplinita prin includerea unor juniori in lotul de “18”.

Constantin Lucian Rusu, presedinte CS Stejarul Barnova

ACS Viitorul Targu Frumos-Stejarul Barnova va fi arbitrat de catre o brigada din Pascani formata din Madalin Raicu (centru), Adrian Condurache si Razvan Rusu (arbitri asistenti), jucator activ la Unirea Mircesti.

Meciul incepe de la ora 17:00 si va fi transmis in format livetext pe pagina de facebook duminicapetarla.ro.

Revin de la Targu Frumos cu un album foto complet, video, plus alte materiale.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *