Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupa Romaniei, Etapa a 3-a: ACS Sportul Studentesc-AS Poly 2014

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2019
Cupa Romaniei, Etapa a 3-a: ACS Sportul Studentesc-AS Poly 2014

Joi, 18 aprilie, vom afla numele ultimei echipe calificate in faza sferturilor de finala ale Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi). ACS Sportul Studentesc Iasi intalneste pe AS Poly 2014 Iasi, la Tomesti, ora 17:00, intr-un meci in care gazdele, desi evolueaza in Liga a 5-a, pornesc cu prima sansa la obtinerea biletelor pentru etapa urmatoare a celei de-a doua competitii in care sunt angrenate echipele din judet.

In Liga a 5-a urmeaza sa revina si AS Poly, dupa un sezon ratat din cauza plecarilor masive ce au fost inregistrate in vara. AS Poly este singura formatie care nu a punctat in clasamentul Ligii a 4-a in cele 19 meciuri bifate pana acum.

Ne aflam în reconstructie pentru doua oara de cand ma ocup de echipa. Si, respectiv, la a patra generatie de jucatori, de cand functioneaza aceasta asociatie sportiva. Va fi un meci cu o incarcatura motivationala maxima din partea ambelor echipe, avand în vedere ca, atat antrenorul Sportului, cat si o parte dintre jucatorii sai au facut parte, candva, din familia AS POLY. Trebuie sa recunoastem ca Sportul dispune de o echipa omogena si se afla pe un trend ascendent, pe cand noi suntem intr-o cadere libera… cadere pe care speram sa o oprim aici, compensand prin daruire si joc colectiv. Una peste alta, cel mai bun sa castige!

Ionut Grumezescu, conducator AS Poly 2014 Iasi

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Roman; arbitri asistenti: Cristian Evdochim Lungociu, Jan Catalin Frunza. Observator: Vlad Ciobanu.

FOTO: Amical Vointa Bosia-AS Poly 2014 Iasi (arhiva)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *