Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Rapid Brodoc-CSM FC Vaslui, in finala Cupei CENTENAR – 100 ani de Romania

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2019
Rapid Brodoc-CSM FC Vaslui, in finala Cupei CENTENAR – 100 ani de Romania

CSM FC Vaslui se va bate, joi, 18 aprilie, pentru primul trofeu din istoria clubului infiintat in vara, pe baza unei intelegeri cu fosta echipa a suporterilor vasluieni. Intelegere care a picat intre timp, suporterii alegand sa nu mai sustina acest proiect:

Gruparea pregatita de catre fostul antrenor al Stiintei Miroslava, Cristi Ungureanu, este mare favorita in finala Cupei Romaniei (faza judeteana Vaslui), ultim act in care se intersecteaza cu Rapid Brodoc. Impotriva acestui adversar, “spartanii” lui Ungureanu nu au intampinat probleme in campionat: 6-0 pe Municipal, respectiv 6-1 la Brodoc.

Pentru a ajunge in ultimul act, Vasluiul si-a distrus, pe rand, toate adversarele intalnite in cale: 6-2 la ACS Moara Domneasca, 7-0 cu Juventus Falciu si, in semifinale, 12-0 cu Inter Sport Vaslui.

De cealalta parte, Rapid Brodoc are meritul de a fi batut o pretendenta la titlu, inaintea deschiderii sezonului de primavara. Brodocul a reusit sa invinga, acasa,  Husana Husi, 2-1, gratie unui super-gol inscris spre final de catre Rares Popa.

Cu acelasi scor avea sa se impuna si in semifinale, faza care i-a adus in fata o ciocnire cu barladenii de la Atletic Club.

Vasluiul formeaza la ora actuala una dintre cele mai solide echipe din zona Moldovei, insa in lupta pentru trofeul care conteaza si care aduce promovarea in Liga a 3-a mai aproape, lucrurile sunt ceva mai complicate. La Vaslui, sistemul include un play-off cu meciuri eliminatorii, in care sunt angajate primele 8 clasate la finalul celor 22 de etape ale sezonului regular. Si, apoi, se procedeaza la imperecherea echipelor: 1-8, 2-7, 3-6 si 4-5 (sistem tur-retur).

31-1 este golaverajul Vasluiului din ultimele doua jocuri oficiale!

Rapid Brodoc-CSM FC Vaslui se va disputa in nocturna (19:00), pe Stadionul “Municipal” din Vaslui, si este acoperit de duminicapetarla.ro.

BRIGADA DE ARBITRI

A: Negară Răzvan, As1: Apetrei Gabriel, As2: Dragu Mircea.
Al 4-lea oficial : Coroiu Razvan; Obs de arbitri : Lapa Ioan, Obs de joc: Moraru Florentin.

FOTO: Daniel Brodoceanu (CSM FC Vaslui-Intersport 12-0)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *